ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

Panagiotis Koutsouris - Shotokan Karate Το 1996 σε ηλικία 10 ετών ο Παναγιώτης Κουτσούρης ξεκίνησε την ενασχόληση με το άθλημα του Shotokan Καράτε στον δάσκαλο κ. Γεράσιμο Γκόλια. Ήταν μια επιθυμία την οποία είχε λίγα χρόνια πρίν και εκείνη την στιγμή το όνειρό του γινόταν πραγματικότητα.. Η ενασχόλησή του με το άθλημα που είχε αγαπήσει τόσο καιρό πρίν μόλις άρχιζε..

Μετά από 5 μόλις χρόνια παίρνει τον βαθμό του 1ου DAN και απο εκείνη την στιγμή αρχίζουν και οι διακρίσεις σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.. Παράλληλα με τις σπουδές στο Α.Τ.Ε.Ι τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και δικτύων στην Ναύπακτο καταφέρνει να διακριθέι σε Πελοπόννησο, Νοτιοδυτική Ελλάδα, Ιόνια νησιά καθώς και σε πανελλήνιο επίπεδο..
Όπως ο ίδιος αναφέρει, “οι διακρίσεις έρχονται και φεύγουν, αυτά που μένουν πραγματικά είναι η γνώση, οι εμπειρείες και η τεχνική κατάρτιση.

Στην συνέχεια εκτέλεσε την στρατιωτική του θητεία ως ναύτης στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας καθώς και στην Ν.Β Σκαραμαγκά στην Υπηρεσία Ναυτονομίας όπου είχε αναλάβει την εκπαίδευση των Ναυτονόμων σε θέματα αυτοάμυνας ενώ παράλληλα ήταν βοηθός προπονητή στον Αθλητικό Σύλλογο Σότοκαν Καράτε Ξυλοκάστρου, έχοντας πάντα ώς δάσκαλο τον κ. Γεράσιμο Γκόλια.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:

Panagiotis Koutsouris

Πανελλήνια πρωταθλήματα 

Κύπελλα Ν/Δ Ελλάδος κ’ Ιονίων Νήσων

Πρωταθλήματα Ν/Δ Ελλάδος κ’ Ιονίων Νήσων